tiistai 8. maaliskuuta 2011

Kuuro sammakko

SULJE KORVASI EPÄILIJÖILTÄ


Olipa kerran kilpailu sammakoille. Maali oli korkealla tornin huipulla. Ihmiset kokoontuivat uteliaisuuttaan katsomaan. Kilpailu alkoi. Kukaan ei uskonut, että sammakot pystyisivät kiipeämään tornin huipulle.

Muutama sammakko antoi heti periksi. Ihmiset toivat julki ajatuksensa ja huusivat: "Lopettakaa, ette te koskaan pysty siihen. Satutatte vain itsenne." Lopulta kaikki muut sammakot antoivat periksi ja myönsivät tehtävän mahdottomaksi, mutta yksi pieni sammakko jatkoi kiipeämistään.

Lopulta, kovan kamppailun jälkeen, se saavutti päämääränsä! Muut olivat uteliaita. Yksi kysyi voittajalta, kuinka hän onnistui saavuttamaan tavoitteensa ja huomasi, että sammakko oli kuuro!

Älä sinäkään koskaan kuuntele niitä, jotka näkevät kaiken negatiivisesti. Mieti mikä valta kuulemallasi ja lukemallasi on! Ajattele aina positiivisesti ja pysy kuurona jos joku sanoo, ettei sinun tulisi ponnistella kohti unelmiasi!


Kuva lainattu: http://www.seolinkit.com/

Tämä tarina oli aamulla työsähköpostissani. Luen vastaavia tarinoita joka aamu ja eipä voisi olla mukavanpaa tapaa aloittaa työaamunsa. 

Olet mitä luet. Olet mitä syöt. Olet mitä ajattelet. 

Kannattaa siis katsoa, mitä itseensä päästää. Aamun hyvä fiilis kantaa pitkälle päivään ja hyväntuulisena on kiva tehdä töitä.


Kaiken takana on:

ja uutiskirjeen saa tilattua täältä: 

Hyvää työpäivää!